Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareş Bogdan, după audierea lui Corlăţean la DNA:Nu înţeleg de ce Ponta şi Dragnea n-au fost chemaţi

Monday, 05 October 2015, 17:23 Sursă: REALITATEA.NET

"A trecut foarte mult timp, sunt 11 luni de atunci, probabil acum s-a copt acest dosar şi s-au adunat toate probele. Niciodată nu este prea tarziu. Din punctul meu de vedere, există suficiente probe, muniţie, pentru ca cei care au organizat votul să fie traşi la răspundere", a spus Rarel Bogdan.

Realizatorul Tv a anunţat că este şocat că Dragnea a fost chemat atât de târziu la DNA şi a adăugat că Ponta ar fi trebuit să fie audiat pentru declaraţiile sale în care spunea că românii au fost aduşi cu autocarele la alegeri în străinătate, iar problemele de la vot era de fapt, manipulări:

"Eu sunt şocat că domnul Corlăţean a fost chemat atât de târziu. Nu am înţeles de ce domnul Liviu Dragnea nu a fost chemat, cel care a organizat alegerile, nu am înteles de ce domnul Ponta nu a fost chemat, pentru că eu imi amintesc declaraţiile, şi o să le dau, când Victor Ponta spunea că au fost manipulări şi că în realitate,  la primul tur, oamenii au fost aduşi cu auotcare la vot. Era şi timpul să se întâmple asta.(...)Dar eu mă întreb de ce nu fost chemaţi la DNA Victor Ponta sau Liviu Dragnea. Votul din diaspora a fost unul dintre cele mai negre momente şi a fost momentul în care România a ajuns în atenţia presei mondiale, pentru că nu nu respectă dreptul la vot, iar pentru asta, cineva trebuie să plătească.  Important este ca acei oameni din diaspora să ştie că li se face dreptate.(...) Reacţia PNL a fost o frecţie la piciorul de lemnn", a precizat Rareş Bogdan.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN