Prinţul consort Philip, din nou la volan, la doar câteva zile după accident

Saturday, 19 January 2019, 20:35 Sursă: REALITATEA.NET

La două zile distanţă de la accidentul în care s-a răsturnat cu maşina, prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani, a fost văzut din nou la volanul unei maşini, un Land Rover primit vineri, identic cu cel implicat din accident, scrie Daily Mail.

Adaugă părerea ta

oţul reginei Elisabeta a II-a era singur în maşină şi părea că nu poartă centură de siguranţă. El conducea un nou Land Rover, tot pe domeniul regal Sandringham.

Evenimentul vine la doar 48 de ore după ce prinţul Philip s-a răsturnat cu maşina după ce s-a ciocnit cu un automobil Kia. Noua maşină Land Rover, identică cu cea din accident, i-a fost livrată vineri după-amiază după accidentul şocant.

În fotografiile obţinute de MailOnline, Ducele de Edinburgh, în vârstă de 97 de ani, poate fi văzut în poarta principală de intrare în proprietatea Sandringham, sâmbătă după-amiază, pe cont propriu, fără o centură de siguranţă.

În accidentul produs joi martorii au dezvăluit că prinţul Philip tremura după ce le-a cerut "scoate-mă afară", prins singur în Land Roverul răsturnat, fără ofiţer de protecţie.

Un conducător auto care s-a aflat la faţa locului a povestit că ducele "era agăţat de scaun" şi a spus că "piciorul meu este prins". Patru salvatori au trebuit să-l elibereze din vehiculul răsturnat.

Oficialii Palatului Buckingham au admis noaptea trecută că Philip a fost dus la spital la sfatul medicilor, în ciuda faptului că a insistat că nu a fost rănit.

Două femei şi un băiat de nouă luni se aflau în maşina care s-a lovit de vehiculul domnitorului britanic şi au scăpat cu răni minore.

Cu toate acestea, prinţul Philip se confruntă acum cu o audiere la poliţie asupra accidentului - care ar putea conduce la o amendă sau ar putea fi forţat să renunţe la permisul său de conducere.

Autorităţile britanice anchetează circumstanţele producerii accidentului, dar martori au declarat pentru publicaţia The Sun că prinţul a spus că a fost orbit de razele soarelui.

Palatul Buckingham a transmis, joi, că prinţul Philip, duce de Edinburgh, se afla la volanul unui automobil Range Rover şi a încercat să intre pe drumul A149, unde s-a lovit cu un alt vehicul.

Alte articole din: Ultimele Stiri