Prințesa Diana, dată uitării de public

Tuesday, 10 December 2019, 13:50 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Rochia de seară din catifea albastră, purtată de prinţesa Diana la un dineu oficial, la Casa Albă, în 1985, nu şi-a găsit cumpărător. Piesa de vestimentaţie a fost scoasă la licitaţie, la Londra, în cadrul evenimentului ,,Pasiune pentru Modă", iar proprietarii ei sperau să o vândă cu 350 de mii de lire sterline. 

Rochia de catifea albastră, o creaţie a designerului Victor Edelstein, a fost purtată de prinţesa Diana la un dineu oferit de preşedintele Statelor Unite, Ronald Reagan.

Sumele licitate nu au reuşit însă să atingă preţul de rezervă, stabilit la 200.000 de lire sterline, aşa că rochia de catifea albastră nu și-a găsit cumpărător. Valoarea ei sentimentală rămâne însă nepreţuită. La dineul de la Casa Albă, Lady Di a cerut în mod special ca John Travolta să fie invitat, pentru că spera să îl cunoască personal. Într-un interviu acordat jurnaliștilor americani, actorul de la Hollywood a povestit cât de emoţionat a fost în momentul în care prinţesa de Wales şi-a făcut apariţia pe ringul de dans.

În cadrul licitaţiei, au fost puse de asemenea în vânzare şi alte obiecte care i-au aparţinut prinţesei Diana, care s-au vândut la prețuri mult mai mici decât era anticipat. Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-10 18:23:56
Stroe vasilica

...ce idiotenie... ei,casa regala,pun un pret nebun,in speranta ca DUPA CE I AU PUS LA CALE ASASINATUL,PRIMESC SI UN BANUT PENTRU PIELEA BIETEI PRINTESE!!! CE CURVE ,,ARISTOCRATE,,....

Alte articole din: Ultimele Stiri