Primele imagini cu Avatar 2, făcute publice

Wednesday, 08 January 2020, 11:28 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Primele imagini din continuarea superproducţiei „Avatar", programată pentru lansare în decembrie 2021, au fost făcute publice de regizorul James Cameron, sub forma unei lucrări de „artă conceptuală", potrivit Indie Wire.

Patru imagini au fost publicate pe contul oficial al francizei „Avatar" de pe platforma de micro-blogging Twitter. Acestea sunt însoţite de mesajul „În continuările Avatar, nu doar că vă veţi reîntoarce pe Pandora, ci veţi explora şi alte regiuni ale lumii".

Imagine

Anterior, James Cameron a declarat că acţiunea „Avatar 2" se va desfăşura într-o lume acvatică, potrivit Mediafax.

În prezent, cineastul canadian dezvoltă patru continuări ale superproducţiei lansate în 2009. Iniţial, "Avatar 2" era programat pentru lansare în 2014, apoi pentru decembrie 2020 şi, cel mai recent, pentru decembrie 2021. În urmă cu o lună, Cameron spunea că nu se aşteaptă la o altă amânare, explicând că au fost finalizate scenariile pentru toate cele patru filme, s-a decis distribuţia şi s-a finalizat partea de live action.

„Avatar 2" îi va reuni pe mulţi actori din distribuţia originală, printre care Sam Worthington, Zoe Saldana şi Sigourney Weaver, cărora li se adaugă Kate Winslet, Oona Chaplin şi Vin Diesel.

Disney va distribui „Avatar 2" la nivel mondial din 17 decembrie 2021. Următoarele filme vor fi lansate în decembrie 2023, decembrie 2025, respectiv decembrie 2027.

 Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE