"Ornamente" de Crăciun cu imagini de la Auschwitz

Monday, 02 December 2019, 09:45 Sursă: hotnews.ro

Amazon a retras de pe platforma sa mai multe produse prezentate drept ”ornamente de Crăciun” care reprezentau imagini de la Auschwitz.

Adaugă părerea ta

Decizia a fost luată după ce Muzeul memorial din Polonia a cerut în repetate rânduri acest lucru, acuzând compania de lipsă totală de respect.

Reprezentanții muzeului din Polonia au criticat gigantul Amazon pentru punerea în vânzare a ornamentelor respective care înfățișează imagini ale lagărului nazist de concentrare, publicând pe twitter mai multe fotografii cu aceste produse.

“Punerea în vânzare a așa-ziselor ornamente de Crăciun cu imaginea Auschwitz-ului este total inadecvată. Un tirbușon cu imagini de la lagărul de concentrare este tulburător și lipsit de respect” au transmis reprezentanții muzeului, relatează BBC News.

Un purtător de cuvânt de la Amazon a precizat că toți cei care fac comerț online prin intermediul acestei platforme trebuie să respecte regulile companiei, adăugând că toate produsele au fost retrase.
Comentarii Existente
2019-12-02 13:42:20
LIVIA PETRESCU

O rușine!!! Nu pot crede să fie o știre reală!!! Ce se întâmplă, oameni buni??? Chiar Dumnezeului nu-i mai pasă??? În fapt, Dumnezeului nu i-a păsat nici când au murit în acele cumplite chinuri atâția copii, femei și bărbați fără a avea nici cea mai mică vină, doar aceea de a se fi născut...evrei!!! Absurdul neînțeles al lumii sub cupola Domnului!

Alte articole din: Ultimele Stiri