Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nuntă regală la Palatul Windsor, în pandemie. Prințesa Beatrice, nepoata Reginei Elizabeta a II-a, s-a căsătorit

Friday, 17 July 2020, 23:09 Sursă: Realitatea.NET

Prinţesa Beatrice, nepoata Reginei Elizabeta a II-a și fiica cea mare a prinţului Andrew și a ducesei de York, Sarah, s-a căsătorit, vineri, omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi, la Palatul Windsor.

”Ceremonia privată de căsătorie a prinţesei Beatrice cu domnul Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc la ora 11:00, vineri, 17 iulie, la Capela Regală din Royal Lodge, Windsor. La ceremonia desfăşurată în cadru restrâns au participat Regina, ducele de Edinburgh şi alţi membri apropiați ai familiei regale. Căsătoria s-a desfăşurat cu respectarea recomandărilor Guvernului”, a spus, într-un comunicat, Palatul Buckingham.

Palatul Windsor, acolo unde a avut loc ceremonia, este reședința preferată a reginei, locul în care suverana s-a retras de la începutul pandemiei. Acolo și-a marcat, printr-o ceremonie de asemenea restrânsă, împlinirea vârstei de 94 de ani, în aprilie.

În Marea Britanie sunt permise nunţile începând din data de patru iulie, cu o limită de participare de 30 de persoane care trebuie să respecte distanţarea fizică.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN