Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

NOI DEZVĂLUIRI în cazul AVIONULUI DISPĂRUT în Oceanul Indian

Tuesday, 27 May 2014, 09:29 Sursă: Mediafax

Departamentul de aviaţie civilă a anunţat că a colaborat cu Inmarsat pentru a furniza 47 de pagini de date înregistrate de operatorul britanic de sateliţi, precum şi note explicative.

Rudele celor 239 de persoane aflate la bordul avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines au cerut publicarea datelor brute, pentru ca acestea să poată fi supuse şi altor analize, în timp ce epava avionului încă nu a fost găsită.

Inmarsat a folosit sateliţii pentru a ajuta la reconstituirea rutei aeronavei.

Avionul Boeing se deplasa pe ruta Kuala-Lumpur - Beijing la 8 martie, dimineaţa, când a schimbat brusc traiectoria la aproximativ o oră de la decolare, fără a oferi explicaţii.

Semnalele sonore îl localizează la sud de Oceanul Indian, unde s-ar fi scufundat, rămânând fără combustibil, la câteva sute de kilometri în largul coastei de est a Australiei.

Căutările în Oceanul Indian sunt conduse de Australia.

Absenţa unui rezultat care să poate fi demonstrat şi stângăciile autorităţilor malaysiene în primele zile de căutări au generat mai multe explicaţii, mai mult sau mai puţin bizare, ale acestei dispariţii misterioase, precum şi scepticismul rudelor pasagerilor.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN