Noi detalii despre atacul armat de la Moscova, soldat cu 3 morți

Friday, 20 December 2019, 12:43 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Apar noi detalii în presa din Rusia despre trăgătorul care a ucis un bărbat și a rănit alți cinci, într-un schimb de focuri în apropiere de sediul Serviciului Secret din Moscova. Bărbatul de 39 de ani avea mai multe arme acasă şi lucra ca agent de pază. Anchetatorii vor să afle acum care au fost motivele pentru care a început să tragă cu arma în centrul capitalei. 

Liniștea din centrul Moscovei a fost spulberată ieri de zgomotul armelor de foc. Un individ înarmat a început să tragă în faţa sediului serviciului rusesc de informații.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la poliţie şi salvare.

Trăgătorul a fost ucis, au confirmat apoi anchetatorii. În incident şi-a pierdut viaţa şi un angajat serviciului de informaţii. Alţi cinci oameni au fost răniţi.

Deși autoritățile ruse nu au oferit mai multe date despre trăgător, jurnaliștii spun că ar fi vorba despre un bărbat de 39 de ani care locuia la 40 de kilometri de Moscova. Mai multe ziare notează că la domiciliul atacatorului s-au făcut câteva percheziții, iar anchetatorii ar fi găsit mai multe arme înregistrate pe numele lui. Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-20 21:06:05
Paine si circ in Romanica

Si uite asa cu mecla lui comerciala, Santa Klaus semneaza cu Angajatorii lui prelungirea contractului pe inca 5 ani. Semne bune anul are dar...nu prea. Acum nu mai poate sa o dae la intors, trebuie sa sodomizeze Bufonii astfel incat sa simta si romanasul macar 5% din promisiuni, nu numai cele facute catre Angajatorii lui. Ghinion pe fata! Trebuie sa munceasca!

Alte articole din: Ultimele Stiri