Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liderul UKIP, Nigel Farage, și-a retras demisia anunțată. Care este motivul

Monday, 11 May 2015, 18:57 Sursă: REALITATEA.NET

'Domnul Farage și-a retras demisia și va rămâne lider al UKIP', a declarat președintele formațiunii, Steve Crowther, potrivit unui comunicat de presă. Comitetul Național Executiv al UKIP a respins în unanimitate demisia lui Farage deoarece membrii partidului nu vor ca el să plece, se mai menționează în comunicat.

Farage anunțase vineri că renunță la funcția de lider al UKIP după ce nu reușise să intre în parlament în urma alegerilor legislative desfășurate joi în Marea Britanie. El promisese că va demisiona dacă nu va fi ales în parlament în urma scrutinului din 7 mai.

Liderul UKIP a pierdut în favoarea candidatului conservator Craig Mackinlay la o diferență de aproape 3.000 de voturi. În circumscripția Clacton, candidatul UKIP Douglas Carswell a obținut victoria și va deveni membru al Camerei Comunelor pentru următorii cinci ani. De altfel, acesta va fi singurul reprezentant al UKIP la Westminster, deși partidul a obținut aproape 13% din voturi la nivel național. Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN