Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Momente incredibile la Phenian. Kim Jong-un nu a mai fost văzut niciodată așa

Sunday, 01 April 2018, 22:35 Sursă: REALITATEA.NET

Printre artiştii care au cântat la concertul istoric de la Phenian s-a aflat şi trupa feminină de K-pop ”Red Velvet”. Liderul coreean a bătut din palme, apoi s-a întâlnit cu artiştii în culise, unde şi-a făcut poze, notează Mediafax.

Este prima "delegaţie muzicală' care a vizitat Coreea de Nord în ultimul deceniu şi are loc în contextul în care liderii celor două ţări de pe peninsula împărţită se pregătesc să se întâlnească la un summit intercoreean la finalul lunii aprilie.

Un alt eveniment care a condus la dezgheţarea relaţiilor dintre cele două ţări a fost la începutul acestui an, când Coreea de Nord a trimis sportivii la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang din Coreea de Sud.

Preşedintele nord-coreean s-a întâlnit săptămâna trecută cu omologul său chinez, Xi Jinping in Beijing, în prima sa vizită peste graniţe.

Presa internaţională a scris că evenimentul de la Phenian i-a îngrijorat pe fanii starurilor k-pop "Red Velvet", cunoscute pentru ţinutele îndrăzneţe şi dansurile cu tentă sexuală, întrucât se temeau că favoritele lor vor fi arestate în Coreea de Nord.

Analiştii au explicat că cel mai probabil cântecele, coreografia şi ţinutele au fost negociate strict între cele două ţări. The Guardian a scris că sud-coreenii ar fi vrut să-l trimită la Phenian şi pe popularul Psy, cunoscut pentru melodia Gangnam Style, dar nord-coreenii nu l-au acceptat.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN