Miliardar rus ucis, în mod misterios, de o mașină, în timp ce își plimba câinele

Thursday, 05 December 2019, 19:28 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Miliardarul rus Dmitry Obretetsky, rezident în UK, a fost ucis de o mașină, în mod misterios, în timp ce-și plimba câinele, notează Dailymail.co.uk. 

Incidentul a avut loc în Surrey, Marea Britanie, iar poliția a identificat la prima vedere un bărbat de 49 de ani, care a decedat ulterior din cauza rănilor foarte grave. Victima era miliaradrul Dmitry Obretetsky. Un apropiat al magnatului crede că Obretetsky a fost ucis, întrucât accidentul nu putea să aibă loc în asemenea condiții în care oamenii conduc prudent.

Omul de afaceri rus locuia în Hamilton House, o proprietate exclusivă din Oxshott, în valoare de 7 milioane de lire euro.

Potrivit unor informații, miliardarul se afla în afaceri cu Dmitri Tozik, aflat în prezent în spatele gratiilor din Rusia, după ce a fost extradat din Belarus anul trecut.

Obretetsky și Dmitry Tozik, 44 de ani, au înființat compania Evraz-Building în 2008 cu un alt acționar numit Alexander Nabatchikov. El era acuzat de neplata a 26 de milioane de ruble (400.000 euro), reprezentând salariile a 600 de lucrători și falimentul deliberat al unei alte companii de materiale de construcții. 

Vecinii conacului au declarat că familia lui Obretetsky a părăsit proprietatea la scurt timp după ce a apărut vestea morții.

În timpul Campionatului European de Fotbal din 2008, Obretetsky a devenit un erou, după ce a fost pozat în timp ce flutura un steag rus în mijlocul suporterilor olandezi. Totul avea loc atunci când Rusia a bătut Olanda cu 3-1 în semifinalele competiției. 

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri