Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Michelle Obama va juca în serialul de televiziune american "Nashville"

Monday, 21 April 2014, 12:09 Sursă: Mediafax

Michelle Obama va avea o apariţie specială alături de actriţa Connie Britton, care interpretează rolul unei foste cântăreţe de muzică country, Rayna James, în vârstă de 40 de ani. Rayna încearcă să reintre în atenţia publicului şi să îşi recâştige faima din tinereţe.

În episodul în care apare prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Rayna James o convinge pe aceasta să găzduiască un concert caritabil la Fort Campbell, după ce se află că personajul Luke a fost rănit în Afganistan.

Michelle Obama pare să nu aibă trac în faţa camerelor de luat vederi: aceasta a mai avut o apariţie specială în sezonul final al serialului TV "Parks and Recreation", produs de NBC.

Debutul soţiei preşedintelui american Barack Obama în acest show de televiziune a avut loc după ce a lucrat alături de actriţa Amy Poehler pentru campania "Let's Move".

"Nashville" este un serial lansat de ABC despre o fostă cântăreaţă de muzică country, Rayna James, care încearcă să îşi recâştige faima din tinereţe. Fosta stea a muzicii country este forţată să formeze un parteneriat muzical cu tânăra senzaţie Juliette Barnes (Hayden Panettiere), pentru a-şi revitaliza cariera.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN