Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mașini de colecție, monede de aur și o grădină zoologică în reședința lui Viktor Ianukovici

Saturday, 22 February 2014, 18:32 Sursă: REALITATEA.NET

Palatul prezidenţial este controlat în întregime de manifestanţi. Aceştia au permis accesul populaţiei şi al jurnaliştilor în interior cu condiţia ca nimic să nu fie distrus.

Protestatarii din Euromaidan s-au organizat în gărzi civile pentru a proteja bunurile din palatul prezidenţial. Acum ei sunt responsabili pentru clădirea care până ieri era punctul de comandă al lui Viktor Ianukovici.

Oamenii au avut acces şi în reşedinţa lui Viktor Ianukovici, un vast complex aflat la 15 km de Kiev. În grupuri ordonate, ucrainenii au făcut turul uriaşei proprietăţi. Au căscat gura ca la muzeu şi au avut ce vedea. Obiecte de mare valoare, o grădină zoologică, un teren de golf, toate la cheremul preşedintelui. Traiul extravagant al lui Ianukovici i-a înfuriat pe vizitatori.

Stilul de viaţă al lui Ianukovici seamănă mult cu cel al fostului lider libian, Muammar Gaddafi. Imediat ce acesta a fost răsturnat de la putere, poporul a intrat în complexul său din Tripoli, unde s-au găsit camere luxoase, mobilate extravagant, rezerve de aur şi bijuterii, o piscină şi grădini luxuriante.

Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN