ISIS foloseşte idei preluate de la nazişti. Masacru având ca ţintă copiii cu Down sau dizabilităţi

Monday, 14 December 2015, 12:10 Sursă: REALITATEA.NET

Se pare că ISIS urmează modelul nazist al lui Hitler prin noua lege, care presupune că cei care se nasc cu astfel de defecte sau malformații nu au dreptul să trăiască. Astfel, teroriștii au impus o nouă fatwa (o lege islamică, n.r.) prin care copiii cu dizabilități trebuie uciși, potrivit dailymail.co.uk, scrie click.ro.

Legea a fost deja adoptată de către extremiști, iar aproximativ 38 de copiii, cu vârste între o săptămână și trei luni, au fost uciși prin injecție letală sau sufocare, potrivit grupului activist irakian Mosul Eye.

Reprezentanții grupului au declarat că au monitorizat moartea copiilor născuți cu sindromul Down și au descoperit că majoritatea sunt ai luptătorilor străini care s-au căsătorit cu femei irakiene, siriene sau asiatice.

Mosul Eye susține că pe timpul investigației s-a descoperit că fatwa a fost dată de unul dintre judecătorii Statului Islamic, Abu Said Aljazrawi, care i-a autorizat pe extremiști să ucidă nou-născuții cu dizabilități. Legea urmează modelul naziștilor, care au omorât aproximativ 5.000 de tineri cu vârste sub 16 ani care prezentau astfel de malformații.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN