Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Împușcături în fața unui hotel din Barcelona. Două persoane au fost rănite. Atacatorul a fugit

Tuesday, 28 July 2015, 18:19 Sursă: REALITATEA.NET

În urma focurilor de armă trase, pe strada comercială "La Rambla", din Barcelona, două persoane au fost grav rănite, una dintre cele două victime fiind împușcată în stomac, informează El Pais.com

Incidentul a avut loc în prima parte a după-amiezii, în fața hotelului "Sillken", situat pe strada "Pintor Fortuny", numărul 15. Un bărbat înarmat s-a apropiat de două persoane, care se aflau pe trotuar, și a tras două focuri de armă, în urma cărora una dintre cele două persoane a fost rănită, glonțul ricoșând și în ușa de sticlă a hotelului, care s-a spart. 

Cele două victime s-au refugiat în hotel pentru a scăpa de atacatori, una dintre ele fiind rănită după ce s-a tăiat în cioburile rămase, după ce ușa de sticlă a hotelului a fost distrusă.

Persoana împușcată a fost transportată  la un spital din Barcelona, în timp ce cealaltă victimă a primit îngrijiri la un centru medical, din apropiere.

Poliția îl caută pe suspect, care ar fi fugit în zona centrală a cartierului "Raval". Autoritățile bănuiesc că întregul incident ar fi fost replica unei revanșe.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN