Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Imagini pe Internet cu un elicopter american doborât

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: NewsIn

O grupare rebelă din Irak a revendicat atacul asupra unui elicopter american, prăbuşit zilele trecute la Bagdad. Insurgenţii au difuzat pe internet o înregistrare de un minut, în care se pot vedea resturile aparatului şi două cadavre.

Imaginile poartă sigla "Brigăzilor Revoluţiei din 1920", o cunoscută grupare militantă sunnită. Deocamdată înregistarea video nu a fost autentificată. Imaginile sunt neclare, iar pe fundalul lor este muzică revoluţionară. Epava nu se vede foarte bine, dar insurgenţii au dat un comunicat, în care susţin că eroii grupării au reuşit să filmeze resturile elicopterului pe care spun că l-au doborât.

Sunniţii mai susţin că aparatul s-a prăbuşit pe casa unui localnic. În imagini apar şi două cadavre ale unor bărbaţi, cărora nu li se precizează identitatea. Atacul asupra elicopterului a fost revendicat şi de altă grupare, "Armata Ansar al-Sunna".

Statele Unite au recunoscut că au pierdut patru sau cinci militari în accidentul de marţi, produs într-un cartier sunnit din Bagdad.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN