Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Imagini greu de crezut. Cum arată casa lui John Travolta

Saturday, 02 May 2015, 11:06 Sursă: REALITATEA.NET

Casa lui John Travolta, sau cel putin aceasta, se afla in Ocala, in statul american Florida, si este una dintre cele mai populare proprietati gratie pistei de decolare/aterizare, potrivit freshhome.ro.

Ati mai vazut vreodata asa ceva? John Travolta este, probabil, singurul actor cu un Boeing 707 care poate fi parcat… in spatele casei.

Avionul nu este singurul mod prin care actorul ajunge acasa, dovada fiind garajul capabil sa protejeze nu mai putin de 16 masini.

Pasiunea pentru avioane se vede in casa lui John Travolta, mai ales camera in care se ia masa, camera a carei pereti sunt tapetati cu imagini cu avioane. Altfel, casa este luxoasa si include 5 dormitoare pentru oaspeti, piscina, propriul cinematrograf, propria sala de sedinte, ba chiar si o sala de fitness. Sigur, nicio alta caracteristica a acestei case nu poate rivaliza cu… garajul pentru avioane, insa nu puteam sa nu le enumeram.

Casa se ridica la o valoare de 25 de milioane de dolari, in care, bineinteles, nu intra si pretul aeronavelor detinute de John Travolta.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN