Grevă de amploare în Franța. Avertisment de ultimă oră de la MAE

Tuesday, 03 April 2018, 08:02, Sursă: REALITATEA.NET

Grevă de amploare şi, cel mai probabil, de lungă durată în transportul feroviar şi la compania aeriană Air France. Potrivit unei atenţionări de călătorie cu privire la Franţa, postată pe site-ul MAE, la Societatea Naţională a Căilor Ferate (SNCF) va circula un tren de mare viteză din opt şi un tren regional din cinci.

Adaugă părerea ta

În circulaţia internaţională a garniturilor de tren, sunt planificate doar trei din patru trenuri Eurostar în circulaţie şi un grafic aproape normal în cazul trenurilor Thalys, spre Belgia. În schimb, nu vor circula garniturile de tren spre Spania, Italia şi Elveţia, precizează MAE.

Potrivit sursei citate, greva lucrătorilor din sectorul feroviar a ajuns în faza protestelor de durată, cu încetarea lucrului timp de două zile din cinci, care ar urma să dureze 36 de zile pe parcusul a trei luni calendaristice consecutive.

MAE menţionează că românii pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris: +33147052966; +33147052755, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Alte articole din: Ultimele Stiri