Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gestul lui Marine Le Pen după înfrângerea în alegeri a uluit FRANȚA și întreaga lume

Monday, 08 May 2017, 10:02 Sursă: REALITATEA.NET

Marine Le Pen le-a arătat tuturor mişcările sale de dans, iar imaginile au ajuns virale pe internet. Cu doar câteva ore înainte, candidata Frontului Naţional l-a sunat pe Macron, pentru a-l felicita pentru victoria în alegeri. 

În ciuda înfrângerii, Marine Le Pen are motive să fie mulțumită. Șefa Frontului Național a primit în jur de 11 milioane de voturi, un record pentru partid, care anunță planuri ambițioase pentru viitor.

”Francezii au desemnat alianța dintre patrioți și republicani drept principala forță de opoziție”, a spus Le Pen după alegeri, cu referire la coaliția formată de Frontul Național și partidul condus de Nicolas Dupont-Aignon. ”Primul tur de scrutin a adus o deconstrucție majoră a vieții politice franceze, prin eliminarea vechilor partide”, a anunțat Marine Le Pen după anunțarea rezultatelor, adăugând că lupta se duce acum între patrioți și globaliști.

Le Pen a mai precizat că Frontul Național trebuie să se transforme pentru a beneficia de această oportunitate istorică. Candidata extremistă nu a clarificat dacă această transformare presupune și o schimbare a numelui partidului, așa cum s-a vehiculat în presă.

Lupta se mută acum în iunie, cu ocazia alegerilor legislative, unde Frontul Național speră să obțină un rezultat cât mai bun.  

 

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN