Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fost candidat la primăria Pantelimon, condamnat la închisoare în SUA

Wednesday, 12 December 2018, 10:31 Sursă: REALITATEA.NET

George Piha, un om de afaceri și politician român, în vârstă de 51 de ani, a tăiat cu un dispozitiv șuruburile unor dulapuri dintr-o sală de fitness și a sustras de acolo mai multe cărți de credit. Ulterior, el a folosit cărțile de credit pentru a cumpăra electrocasnice, pe care le-a vândut.

Potrivit buffalonews.com, românul a devenit dependent de oxicodonă în urma unui accident rutier. Pentru a-și alimenta dependența, acesta a început să dea spargeri după spargeri.

Acesta a fost condamnat marți la o pedeapsă de la 2 până la 6 ani de închisoare pentru furt. Mai mult decât atât, acesta trebuie să plătească societăților de credit peste 95.000 de dolari. George se confruntă și cu alte acuzații de furt.

″Știu că am făcut greșeli oribile pentru a-mi susține dependența și trebuie să trăiesc cu ea toată viața mea și este mult mai mare decât pedeapsa pe care o primesc azi”, a spus Piha.

George a emigrat în SUA în 1994, după ce a câștigat la o loterie a vizelor.

A deținut afaceri în Queens, inclusiv un magazin de băuturi alcoolice, dar s-a întors în România în 2005, când tatăl s-a îmbolnăvit.

În România, Piha a dechis o firmă de construcții și, cu succesul său, a intrat în politică, candidând la Primăria orașului Pantelimon, fără succes, însă. 

În 2016, Piha a fost victima unui accident de mașină și a devenit dependent de analgezice.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN