Incident cu armă albă, la Paris. Un bărbat a atacat un poliţist cu un ciocan. Atacatorul, împuşcat

Tuesday, 06 June 2017, 17:51 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Zona a fost închisă, iar turiştilor li s-a spus să evite perimetrul. 

'Acesta era cineva care se prezenta drept student algerian, el avea asupra sa o carte de identitate a cărei veridicitate trebuie să o verificăm', a afirmat ministrul francez de interne, Gerard Collomb, informează AFP. Parchetul antiterorist din Franța a deschis deja o anchetă. 

Cel puțin o mie de persoane se aflau în interiorul Catedralei Notre Dame din Paris, marți, puțin după orele 15:00 GMT, după ce un bărbat a agresat cu ciocanul un polițist, la intrarea în catedrală, potrivit unui purtător de cuvânt al monumentului, informează AFP. 

'Totul se derulează în calm, oamenii vorbesc, se roagă, își continuă vizita', a declarat Andre Finot, responsabil pentru comunicații al Catedralei Notre Dame. 'Așteptăm ordine din partea Prefecturii Poliției' pentru a elibera căile de acces, a adăugat el. 

Incidentul vine după ce sâmbătă, la Londra, 7 oameni au fost ucişi, iat 49 răniţi, după ce trei indivizi au coborât dintr-o dubă şi au început să înjunghie oameni.

Reamintim că Franţa este în stare de alertă teroristă de nivel ridicat, după ce în 2015 au fost ucişi 130 de oameni în urma atacurilor teroriste din Hexagon.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri