Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fiica cea mai mică a lui Putin, IDENTIFICATĂ de colegi, susţine Reuters. Cine este ea

Tuesday, 28 November 2017, 22:00 Sursă: REALITATEA.NET

O dansatoare de rock’n roll acrobatic, care se prezintă drept Katerina Tihonova şi conduce o instituţie din cadrul Universităţii de Stat din Moscova, este în realitate fiica cea mică lui Vladimir Putin, scrie Reuters, care precizează că informaţia a fost confimată oficial de un reprezentant al Confederaţiei Internaţionale de Rock’n Roll (WRRC).

Sursa Reuters este Manfred Mohab, vicepreşedintele Departamentului Legal al WRRC. Întrebat dacă ştia că Tihonova este fiica lui Putin, el a răspuns: „Da, ştiam, evident“. Întrebat din nou acelaşi lucru, a repetat: „Da“. Anterior, informaţia fusese confirmată de vicepreşedintele Gazprombank, Andrei Akimov.

Kremlinul şi Katerina Tihnonova nu au comentat declaraţia făcută de Manfred Mohab.

Potrivit unei investigaţii Reuters, fiica cea mică a lui Putin trăieşte sub o identitate ascunsă - Katerina Tihonova -, deţine o funcţie importantă la Universitatea de Stat din Moscova, desfăşoară o intensă activitate sportivă, întreţine legături de afaceri cu apropiaţi de-ai tatălui său şi are o avere fabuloasă. Ea este căsătorită cu Kirill Şamalov, fiul lui Nikolai Şamalov, un prieten mai vechi al lui Putin. Kirill şi Katerina deţin active în valoare de aproximativ 2 miliarde de dolari, potrivit estimărilor făcute de analişti financiari pentru Reuters. Această avere provine în mare parte dintr-o cotă-parte la o companie petrolieră pe care Kirill Şamalov a cumpărat-o de la Ghennadi Timcenko, un alt prieten mai vechi al lui Putin. De asemenea, cuplul deţine o vilă situată pe malul Oceanului Atlantic, la Biarritz, în sud-vestul Franţei, estimată la aproximativ 3,7 milioane de dolari şi cumpărată tot de la Timcenko.

sursa

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN