Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Era singură în gară, noaptea, când a văzut un om al străzii venind la ea. Ce a urmat te va emoționa

Monday, 07 March 2016, 12:49 Sursă: REALITATEA.NET

Disperată că în gara pustie nu avea unde să se așeze sau să se ferească de răufăcători, iar centrul orașului era departe, fata a izbucnit în lacrimi. 

S-a speriat și mai tare când a văzut că un bărbat fără adăpost se apropia de ea. Spre surprinderea ei, însă, acesta nu voia decât s-o ajute. A dus-o într-un local din apropiere care era deschis non-stop, a stat cu ea până când și-a cumpărat o cafea caldă și i-a promis că se întoarce dimineața la ora 5 după ea ca s-o conducă înapoi la gară.

Promotie mare la eMAG. Consulta ofertele AICI.

Fata i-a mulțumit, a așteptat să se facă ora 5 și, văzând că bărbatul nu se întoarce, a ieșit singură din local. Nu mică i-a fost mirarea când l-a văzut pe tânăr alergând după ea pentru a-și respecta promisiunea de a o duce la gară. Bărbatul a fost nevoit să vină de departe și să ia și un autobuz pentru a ajunge la timp la ea.

Uimită, fata și-a făcut un selfie cu bărbatul fără adăpost și l-a publicat pe contul ei de Facebook unde a scris și că și-a schimbat pentru totdeauna părerea față de oamenii străzii și a învățat să nu mai judece persoanele din jur după aparențe. 


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN