Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Autorul atacului armat dintr-o moschee din Zurich era elveţian și nu avea legături islamiste

Tuesday, 20 December 2016, 12:05 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE Bărbatul care a împușcat trei persoane luni seara într-o moschee din orașul Zurich (nord) era un elvețian în vârstă de 24 de ani, originar din Ghana, care se pare că nu avea legături cu islamismul radical.

Poliția cantonală din Zurich a indicat că autoritățile l-au identificat pe suspect, dar nu au oferit detalii, și că o conferință de presă va avea loc în cursul zilei.

Atacatorul a pătruns în centrul islamic din Zurich și a deschis focul asupra credincioșilor aflați în interiorul clădirii.

''Trupul bărbatului mort, găsit la o distanță de circa 300 de metri de scena crimei după împușcăturile din moschee, este cel al suspectului'', a afirmat poliția într-un comunicat pe site-ul său.

Două din cele trei persoane împușcate, în vârstă de 30, 35 și 56 de ani, au fost rănite grav în atac. Cea de-a treia persoană a suferit răni mai puțin grave.

Poliția elvețiană l-a identificat pe suspect ca fiind un bărbat în jur de 30 de ani, îmbrăcat în haine de culoare închisă și cu o căciulă neagră pe cap, și care a fugit din moschee după atac.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN