Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DORINŢA FIERBINTE a unei TREIMI din populaţia Rusiei. Ce SLUJBĂ visează pentru COPIII lor

Sunday, 21 December 2014, 08:32 Sursă: Mediafax

Dintre persoanele intervievate, 60 la sută nu vor ca fiii şi fiicele lor să lucreze ca agenţi secreţi. Aceştia sunt în special locuitori ai Moscovei şi oraşului Sankt-Petersburg (77 la sută) şi pensionari (77 la sută).

Potrivit unei proporţii de 62 la sută dintre cei intervievaţi, meseria de agent secret este respectabilă şi reprezentanţii săi beneficiază de un statut social ridicat. Alţi 49 la sută subliniază caracterul nobil al acestei meserii, iar 46 la sută vorbesc despre un salariu mare.

Ruşii apreciază, de asemenea, că agenţii secreţi au destule ocazii pentru a-şi face cunoştinţe utile (22 la sută) şi beneficiază şi de alte avantaje (20 la sută).

Potrivit persoanelor intervievate, agenţii secreţi ruşi sunt inteligenţi (17 la sută), integri (14 la sută), puternici (8 la sută), rezervaţi şi serioşi (6 la sută), patrioţi (5 la sută), curajoşi şi hotărâţi (5 la sută), corecţi (4 la sută) şi sinceri (4 la sută).

Sondajul a fost realizate pe un eşantion de 1.600 de locuitori din 46 de regiuni ruse. Marja de eroare statistică nu depăşeşte 3,4 la sută.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN