Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Donald Trump, pus OFICIAL sub acuzare de Camera Reprezentanților din Statele Unite. A încurajat asaltul asupra Capitoliului

Wednesday, 13 January 2021, 23:35 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Actualizare 00:30: Liderul senatorilor republicani, Mitch McConnell, a afirmat miercuri că nu există nicio şansă ca un proces corect, serios de punere sub acuzare a lui Donald Trump să se încheie înainte de instalarea la putere a preşedintelui american ales, Joe Biden, (20 ianuarie), notează Agerpres.

Actualizare 23:55: Conform CNN și NBC, Donald Trump ar urma să facă declarații prin care să comenteze a doua procedură de impeachment la care este supus. Republicanul ar urma să înregistreze un video, pe care îl va pune la dispoziția presei americane. Cert este că Trump nu va putea folosi Twitter sau altă rețea socială pentru a transmite mesajul său, el fiind deja blocat de majoritatea acestora.

Actualizare 23:30:  Donald Trump a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanţilor cu 232 de voturi pentru şi 197 împotrivă. 10 republicani au votat punerea sub acuzare, mai mulți decât anunțaseră inițial că o vor face. Forul numără 435 de membri și este dominat de democrați.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN