Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Donald Trump evită Londra. Zeci de mii de oameni așteptați la protestele împotriva politicilor sale

Friday, 13 July 2018, 11:02 Sursă: REALITATEA.NET

”Cred că mă plac mult în Marea Britanie. Cred că sunt de acord cu mine în privinţa imigraţiei. Sunt foarte ferm în privinţa imigraţiei”. Acesta a fost răspunsul oferit de Donald Trump când a fost întrebat despre protestele de amploare pregătite pentru vizita sa.

Până la 50 de mii de oameni vor ieşi în stradă azi la Londra. Manifestaţia se anunţă atât de mare încât Ambasada Statelor Unite a sfătuit cetăţenii americani să o evite.

Punctul culminant va fi când un balon gigantic care îl înfăţişează pe Trump drept un bebeluş portocaliu în scutece va fi ridicat în apropierea Parlamentului.

”Chiar nu îi pasă, omul nu are niciun pic de ruşine. Deci revolta normală nu este o formă eficientă de protest în cazul lui Donald Trump. Dar urăşte ca oamenii să râdă de el”, a explicat LEO MURRAY, activist.

La sosirea în Marea Britanie, Donald Trump a fost întâmpinat pe aeroport de ministrul Comerţului, Liam Fox. El va evita capitala şi oraşele mari şi va fi ţinut departe de publicul larg, la diferite castele şi proprietăţi.

Trump va asista la un exerciţiu militar alături de Theresa May, înainte de a merge la reşedinţa acesteia de la ţară, pentru o întâlnire bilaterală. După-amiază,se va întâlni cu regina la Castelul Windsor.

Sâmbătă, el va pleca în Scoţia, la clubul său de golf.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN