Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doi producători ai postului CNN, arestaţi

Wednesday, 26 March 2014, 21:03 Sursă: REALITATEA.NET

Yon Pomrenze, în vârstă de 35 de ani, şi Connor Fieldman Boals, în vârstă de 26 de ani, au încercat mai întâi să intre pe uşa principală a clădirii - aflată încă în construcţie -, potrivit unui raport al Poliţiei newyorkeze. Unul ţinea în mână o cameră video, iar altul avea o cameră video ataşată cu o curea în zona gâtului, scrie Mediafax.ro. 

Oprit la intrarea în clădire, Boals a încercat apoi de două ori să sară peste zidul care înconjoară clădirea. Nici această strategie nu a avut succes.

După câteva minute, cei doi jurnalişti au încercat să intre printr-o poartă cu acces electronic, aflată în apropiere, însă au fost arestaţi în acel moment de poliţiştii newyorkezi.

Cei doi bărbaţi, producători la CNN, doreau să obţină imagini filmate pentru un reportaj despre recentele lacune de securitate de la World Trade Center, a precizat purtătorul de cuvânt al postului american.

Autorităţile din New York au cheltuit câteva milioane de dolari pe măsurile de securitate de la World Trade Center, care va fi inaugurat în a doua jumătate a acestui an, pe locul în care s-au aflat Twin Towers (Turnurile gemene), distruse în atentatul de pe 11 septembrie 2001.

Patru bărbaţi au fost arestaţi luni pentru organizarea unui salt cu paraşuta nocturn de la ultimul etaj al World Trade Center, care va fi cea mai înaltă clădire din Statele Unite ale Americii, după ce s-au strecurat în acel perimetru printr-o gaură din gardul înconjurător, în septembrie 2013.

Un adolescent în vârstă de 16 ani, care avea o cameră video asupra lui, a fost arestat în urmă cu câteva zile, după ce a fost reţinut de agenţii de pază la etajul 104 din această clădire.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN