Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluire surprinzătoare a Prinţului William în legătură cu familia pe care o are cu Kate Middleton

Saturday, 19 November 2016, 17:25 Sursă: REALITATEA.NET

Invitat în emisiunea de televiziune ”Talk Vietnam”, prinţul William a făcut următoarea declaraţie: ”Mi-ar plăcea ca George şi Charlotte să crească fiind mai simpli în abordările lor şi în privinţa felului în care văd lucrurile”.

Prinţul britanic i-a mărturisit gazdei sale din studioul de televiziune că materialismul este ”destul de înşelător”, deoarece ”oamenii trăiesc având în jurul lor o cantitate uriaşă de lucruri de care nu au neapărat nevoie”.

În acelaşi interviu, acordat într-o emisiune în limba engleză difuzată de postul public de televiziune vietnamez VTV, prinţul William a mai spus că speră că fiul său George, în vârstă de trei ani, şi fiica lui Charlotte, în vârstă de un an, vor creşte ”tratându-i pe ceilalţi aşa cum îşi doresc să fie şi ei trataţi de cei din jur”.

De asemenea, ducele de Cambridge a recunoscut că întâmpină dificultăţi în creşterea copiilor săi, la fel ca orice părinte, însă această calitate ”vine odată cu suişuri şi coborâşuri minunate”.

”Sunt foarte norocos şi recunoscător pentru tot sprijinul din partea lui Catherine (soţia prinţului William, n.r.). Este o mamă extraordinară şi o soţie fantastică”, a adăugat fiul prinţului Charles.

”Însă am şi eu parte de momente dificile. Trecerea de la statutul de bărbat singur şi independent la acela de bărbat căsătorit şi apoi la cel de tată este un proces care îţi schimbă viaţa”, i-a mărturisit prinţul britanic prezentatoarei TV Tran Thuy Duong.

”George este un mic ştrengar uneori, mă ţine cu sufletul la gur, dar în general este un băiat foarte dulce. Iar Charlotte, ţinând cont de faptul că eu nu am avut o soră, reprezintă pentru mine o dinamică familială foarte diferită. Îmi ador copiii foarte mult şi am învăţat multe lucruri despre mine însumi şi despre viaţa de familie după venirea lor pe lume”, a adăugat prinţul William, preluat de news.ro.

Aceasta este prima vizită oficială pe care prinţul britanic o efectuează în Vietnam.

La începutul vizitei sale, ducele de Cambridge a susţinut un discurs la o conferinţă internaţională, în care a vorbit despre animalele din speciile aflate pe cale de dispariţie din cauza braconajului.

Prinţul William şi Catherine Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, într-o ceremonie fastuoasă. Primul lor copil, prinţul George, s-a născut pe 22 iulie 2013, iar cel de-al doilea, prinţesa Charlotte, a venit pe lume pe 2 mai 2015.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN