Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Decizie luată de prințul Harry, înainte de nunta regală

Monday, 19 March 2018, 14:26 Sursă: REALITATEA.NET

Fiul regretatei prinţese Diana, decedată în 1997, şi al prinţului Charles, moştenitorul Coroanei britanice, prinţul Harry are o avere de aproximativ 35 de milioane de euro, notează mediafax.

La rândul său, fosta actriţă americană Meghan Markle are o avere de circa 4,5 milioane de euro.

"Harry nu şi-a pus niciodată problema dacă să semneze sau nu un contract prenupţial", a declarat o sursă pentru publicaţia britanică Daily Mail. "Este convins că această căsnicie va dura toată viaţa, deci nu are nevoie să semneze", a mai spus sursa.

De altfel, nici fratele mai mare al prinţului Harry, prinţul William, nu a încheiat un astfel de contract înainte de căsătoria cu Kate Middleton, în aprilie 2011.

Săptămâna trecută, regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii şi-a dat consimţământul formal pentru căsătoria prinţului Harry. "Îmi dau consimţământul pentru (încheierea) unui contract de căsătorie între nepotul meu iubit Harry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle", a scris regina într-o scrisoare transmisă pe 14 martie Consiliului său privat.

Potrivit legii britanice, persoanele care figurează între primii şase moştenitori în ordinea de succesiune la tron trebuie să obţină consimţământul formal al reginei înainte de căsătorie. În prezent, prinţul Harry este al cincilea în ordinea de succesiune, după tatăl său, prinţul Charles, fratele său, prinţul William, şi copiii pe care acesta îi are cu ducesa Catherine, prinţul George, respectiv prinţesa Charlotte. După ce se va naşte cel de-al treilea copil al prinţului William, în aprilie, prinţul Harry va ocupa locul al şaselea în ordinea de succesiune.


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN