Cutremurător! Ei sunt cei care au murit în tragedia aviatică din Egipt

Saturday, 31 October 2015, 17:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Avionul implicat în accident efectua o cursă charter turistică între stațiunea egipteană Sharm el-Sheikh și orașul rus Sankt Petersburg. Conform autorităților egiptene, a decolat la ora locală 05:51, iar contactul radar a fost pierdut 23 de minute mai târziu, când avionul se afla la o altitudine de aproape 9.400 de metri, prăbușindu-se apoi într-o zonă muntoasă din peninsula Sinai. Înaintea pierderii contactului radar, comandantul a transmis turnului de control că are probleme cu echipamentele de comunicație.

Conform site-ului FlightRadar24, care monitorizează avioanele civile aflate în zbor în lumea întreagă, aeronava a pierdut rapid altitudine, coborând circa 2.000 de metri pe minut, fapt ce indică un picaj abrupt, potrivit agerpres.ro.

La bordul avionului se aflau 217 pasageri (214 ruși și 3 ucraineni) și 7 membri ai echipajului, toți ruși, iar dintre pasageri 17 erau copii. Autoritățile egiptene au găsit epava avionului la câteva ore după prăbușire, fiind găsite și cele două cutii negre. Potrivit companiei Airbus, acest avionul a fost fabricat în anul 1997 și avea circa 56.000 de ore de zbor.

VEZI GALERIA FOTO CU CEI CARE AU PIERIT ÎN TRAGEDIE

Foto: dailymail.co.uk


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri