Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

COŞMAR pentru pasagerii a două trenuri Eurostar, BLOCAŢI 9 ore în trenuri. Ce DESPĂGUBIRI primesc

Friday, 21 November 2014, 10:47 Sursă: Mediafax

Cele două trenuri au fost în cele din urmă tractate de o locomotivă diesel până în gara Lille-Europe, unde călătorii au fost transferaţi la bordul unor garnituri înlocuitoare. Pasagerii care veneau de la Londra au ajuns în Gara de Nord din Paris la ora 03.30, iar cei care se îndreptau spre Bruxelles au ajuns cu puţin înainte de ora 06.00, potrivit Eurostar.

Pasagerii blocaţi în trenul cu destinaţia Bruxelles, care a rămas cel mai mult timp blocat pe calea ferată, au primit băuturi calde de la protecţia civilă, a precizat Eurostar.

Compania a anunţat că circulaţia pe linia ferată respectivă a fost perturbată toată noapte, determinând întârzieri de peste două ore pentru celelalte şase trenuri.

Cablul care alimentează cu electricitate trenurile a fost avariat în două locuri situate la distanţă de câţiva kilometri unul de celălalt, a declarat purtătorul de cuvânt. "Verificăm de ce" s-a întâmplat acest lucru, a precizat el.

Pasagerii trenului Londra-Bruxelles vor fi despăgubiţi cu dublul preţului unui bilet dus-întors pe această rută şi vor primi un bilet dus-întors gratuit pentru o călătorie ulterioară, iar cei ai trenului Londra-Paris vor primi banii pe biletul achiziţionat şi un alt bilet dus gratuit pentru o călătorie ulterioară, a precizat Eurostar.
 


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN