Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Clinton îl critică dur pe Trump pentru comentariile despre Putin: "Îl va lăsa să facă ce vrea"

Thursday, 08 September 2016, 20:27 Sursă: REALITATEA.NET

“Fiecare republican care a fost sau vrea să fie ales în această ţară ar trebui întrebat dacă este acord cu Donald Trump în această privinţă”, a spus Clinton într-o conferinţă de presă.

Fostul secretar de stat a subliniat că lăudarea lui Putin nu este numai „lipsită de patriotism”, ci şi “înfricoşătoare”. „Sugerează că îl va lăsa pe Putin să facă orice vrea Putin să facă şi apoi îi va găsi scuze”, a avertizat ea.

De asemenea, Clinton a condamnat faptul că Trump a discutat despre lucruri pe care le-a aflat în timpul briefingurilor secrete de securitate, ceea ce este “complet neadecvat şi lipsit de disciplină”, scrie news.ro.

Echipa de campanie a lui Trump a reacţionat la declaraţiile lui Clinton, spunând că aceasta recurge la atacuri “lipsite de onestitate”. “Acestea sunt atacuri disperate ale unei campanii (…) care se prăbuşeşte în sondaje şi caracteristici ale cuiva complet nepotrivit să fie preşedintele Statelor Unite”, a declarant consilierul de comunicare al lui Trump, Jason Miller.

Republicanul Donald Trump a declarat miercuri seara că preşedintele rus Vladimir Putin este un lider mult mai bun decât preşedintele american Barack Obama.

”Cred că voi putea să mă înţeleg cu el (Putin – n.r.). El este un lider. Mult mai lider decât preşedintele nostru. Nu ar fi minunat dacă am putea să colaborăm? Nu ar fi un lucru minunat?”, a declarat miliardarul.

Declaraţia controversată a miliardarului republican a avut loc în cadrul unui forum televizat cu democrata Hillary Clinton, însă nu este prima dată când acesta laudă stilul de conducere impus de Vladimir Putin.

Prima dezbatere electorală dintre cei doi candidaţi prezidenţiali este programată să aibă loc la 26 septembrie.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN