Britanicii au început să vadă atacuri chimice și teroriste peste tot

Tuesday, 09 October 2018, 17:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

De la celebrul caz Skripal, în care un fost agent rus și fiica sa au fost otrăviți, britanicii au început să fie obsedați de atacuri chimice și teroriste. Ben Wallace, secretar de stat pe probleme de securitate, susține că organizațiile teroriste internaționale ar putea ataca oricând Marea Britanie.

Organizaţii teroriste internaţionale ar putea comite atacuri chimice sau biologice în Marea Britanie, avertizează Ben Wallace, secretar de stat britanic pentru Securitate şi combaterea infracţionalităţii economice.

"Observ comploturi în care singura limită a ambiţiilor adversarilor noştri este imaginaţia acestora", a declarat Ben Wallace în cursul unei conferinţe pe teme de securitate desfăşurată în Londra.

"Chiar în acest moment, teroriştii continuă să analizeze noi metode pentru a ne asasina pe străzi: se apropie de folosirea armelor chimice şi biologice. Au dezvolat şi lucrează la îmbunătăţirea arsenalului. Trebuie să fim pregătiţi pentru ziua în care vor ajunge pe străzile noastre", a spus Wallace, citat de agenţia Reuters.

În 2017, în Marea Britanie au avut loc cinci atacuri teroriste, soldate cu moartea a 36 de persoane. Alte 17 comploturi de tip terorist au fost dejucate.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: EUROPA