Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bicicleta mai tare decât mașina! De ce o să vrei așa ceva în București

Thursday, 02 May 2019, 15:49 Sursă: REALITATEA.NET

Bond Mobility e compania care vrea să aducă pe străzi această bicicletă. Recent, a primit 20 de milioane de dolari de la DENSO's New Mobility Group, companie care include Toyota și SoftBank. Cât despre viteză, rămâne la latitudinea celui care folosește bicicleta electrică dacă viteza de 50 km/h este una sigură pentru el.

Ce poate face o astfel de bicicletă electrică?

Bicicleta de la Bond Mobility este promovată de companie drept un înlocuitor al călătoriilor cu mașina, cu mijloacele de transport în comun sau prin serviciile de ridesharing pe o distanță de mai puțin de opt kilometri, potrivit Automotive News.

Bicicletele sunt disponibile momentan doar în două orașe din Elveția, Zurch și Berna. Dar va ajunge în mai multe locuri, dat fiind că mijloacele moderne de transport precum trotinetele și scuterele electrice sunt din ce în ce mai populare în orașe.

Avantajele sunt clare: sunt modalități de transport rapide și ușor de folosit: nu mai trebuie să pierzi timp prețios în trafic și ajungi imediat la destinație. De asemenea, sunt bune și pentru mediul înconjurător pentru că nu emit dioxid de carbon în atmosferă.

În România, vom avea trotinete electrice. Compania Lime va introduce în București o flotă de 1.000 de trotinete care vor fi amplasate le gurile de metrou, parcări, parcuri sau lângă locațiile cu mulți vizitatori, precum muzee, teatre, biblioteci etc. Și nu va fi singura.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN