ATAC ARMAT în California. Mai multe victime

Saturday, 05 January 2019, 12:45 Sursă: REALITATEA.NET

Atac armat într-o sală de bowling din California: Mai multe persoane au fost împuşcate de un individ care a deschis focul într-un local din apropiere de Los Angeles.

Adaugă părerea ta

Mai multe persoane au fost împuşcate de un individ care a deschis focul într-o sală de bowling din oraşul Torrance, în apropiere de Los Angeles, a anunţat poliţia americană, potrivit cotidianului The Independent.

Poliţia a recomandat publicului să stea departe de zona unde a avut loc incidentul, care s-a produs la scurt timp după miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, scrie mediafax.ro.

Trei persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite, dintre care două au fost transportate la spital.

Departamentul de Poliţie din Torrance a transmis pe Twitter că a intervenit în cazul unui incident soldat cu "victime multiple" la Gable House Bowl, o sală de bowling şi alte jocuri.

Un reporter al cotidianului LA Times a relatat că mai mulţi martori oculari au declarat că un individ ar fi deschis focul după o altercaţie.

Un martor ocular, Jesus Perez, a declarat că a auzit patru focuri de armă.

Poliţia este în căutarea autorului atacului armat care a fugit după ce a împuşcat mai multe persoane.

"Investigatorii întreprind în acest moment o anchetă, şi încearcă să identifice suspectul sau suspecţii implicaţi", se afirmă într-un comunicat al Poliţiei din Torrance, oraş aflat la aproximativ 40 de kilometri sud de Los Angeles.