Aproape jumătate dintre victimele atacului de la Nisa sunt cetățeni străini

Tuesday, 19 July 2016, 22:44 Sursă: REALITATEA.NET

Ultimul bilanț oficial comunicat de autoritățile de la Paris face referire la 84 de morți. Potrivit MAE francez, 38 dintre victime provin din 19 țări, respectiv Algeria, Armenia, Belgia, Brazilia, Elveția, Estonia, Georgia, Germania, Italia, Kazahstan, Madagascar, Maroc, Polonia, România, Rusia, SUA, Tunisia, Turcia și Ucraina.

În ceea ce privește numărul răniților, MAE francez menționează că lista nu a fost încă finalizată și că deocamdată nu poate publica un bilanț. Dar precizează că, având în vedere și răniții, 29 de țări au cetățeni printre victimele atacului comis de un francez de origine tunisiană, care a pătruns cu un camion în mulțimea ce sărbătoarea Ziua Națională a Franței pe artera Promenade de Anglais.

Potrivit informațiilor disponibile la ora actuală, numărul răniților este de peste 300, dintre care 19 sunt în stare foarte gravă, relatează Agerpres.

Tot marți, MAE francez a confirmat decesul unui cetățean român în urma atacului de la Nisa, membru al familiei care fusese dată dispărută anterior.

Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN