Orban anunță o nouă lege privind sistemul de pensii

Tuesday, 03 December 2019, 11:32 Sursă: Realitatea.NET

Premierul Ludovic Orban a anunțat, marți, că se doreşte pregătirea unui proiect de lege care să repare toate inechităţile din sistemul de pensii.

Adaugă părerea ta

"Evident, la nivelul Ministerului Muncii doamna ministru construieşte o echipă care să evalueze toate lucrurile injuste, anormale, care există în legislaţia în domeniul pensiilor, care sunt foarte multe. Vrem să pregătim în mod serios şi în baza unei analize pe termen mediu şi lung a sustenabilităţii sistemului de pensii (...) vrem să pregătim un proiect de lege care să repare toate aceste inechităţi", a declarat Ludovic Orban.

Declarația premierului Orban vine în conteztul în care Guvernul este obligat, potrivit legii în vigoare, să majoreze pensiile din septembrie 2020 cu 40% din septembrie anul viitor.

Mai mulți analiști români și Comisia Europeană au avertizat că o asemenea creștere poate pune o presiune mult prea mare pe buget.

Comentarii Existente
2019-12-03 12:18:58
Cucu cucu

Grabiti,va sa taiati complet toate favorurile acordate neconstitutional,pana nu e prea tarziu.Pemsia are alta definitie.in dex, iar daca vreti sa mituiti aceste caste, inseamna ca va ganditi la lucruri necinstite pe care e posibil sa.le faceti.

2019-12-03 12:29:23
BUCUREANU IOAN

DOMNILOR POLITICIENI NU STIU CE CALCULE ,AJUSTARI, SAU FORMULE FANTASMAGORICE GANDITI PRIN ,,VOCEA,, U.E. DAR NU UITATI CA NOI SANTEM NUMAI CU ,,NUMELE DE TARA SI RESURSELE IN ,,U.E.,,!,, AVEM NUMAI PERSPECTIVE CU MULTE ,MULTE ,,INDATORIRI,INDICATII SI SUGESTII,, LA O PIATA ,,U.E.,, ABORDATA IN ,,ROMANICA ,, FARA RETICENTE CU O ALIMENTATIE SI MEDICATIE A LA PRETURI,, U.E.,, CU UN NIVEL DE TRAI LA PESTE 60% DIN POPULATIE SUB ,,NIVELUL MINIM ADMIS DE ,,COSTITUTIA ROMANICAI ,, PE CARE CU ONOR CRED CA O IGNORATI DE MAI BINE DE ,,30,, DE ANI.! CRED CA A VENIT ,,TIMPUL,, SA VA UITATI SI LA POPOR ,LA NIVELUL ,,SARACIEI ,, CREATE SI MAI LASATI DRACU ,,PROFITUL,, BANCILOR ,MULTINATIONALELOR ,CORPORATIILOR CACI DE CAND ESTE LUMEA ,,CAPITALISTII,, AU VRUT NUMAI SI NUMAI ,,PROFIT,, MAI ALES IN URMA CREERII,,U.E.,, TEHNICA STRATEGICA NOUA IN ,,EXPLOATAREA ESTULUI DE CATRE VESTUL U.E.,,! DAR CHIAR NU ,,VEDETI SANTETI CHIORI SI IMUNI LA TOATE FILOZOFILILE U.E..! PE NOI NE VOR PESTE ,,TOT,, LA OBLIGATII SI LA DREPTURI PE ,,NICARI,,! ROGU-VA FRUMOS STIMABILI POLITICIENI SI SERVICII CARE MEDIATI ,,STARE NATIEI ,, TREZITI-VA .! UITATI-VA SI LA PO[POR.!

2019-12-03 15:41:40
Vreti economie ,impozitati tot ,vrti râca politica mimați dreptatea.

Dl Cucu Cucu,toate ideile perverse sunt imbrăcate în cuvinte alese.PNL vrea sa taie pensiile speciale ,adica 300 de diplomati,34 aviatori si 200 de grrfieri si sa mențină 198.000 de pensii militare si 8000 de pensii de magistrati,care adunate fac cât pentru un milion de pensii mici.PSD propune impozitarea pensiilor mari ,deci atinge pe secu si pe magistrati.Cine e de drepta nu se atinge de părghia succesului la nevoie

Alte articole din: Ultimele Stiri