O comună bogată din România anunță că își deschide magazin IKEA

Thursday, 21 November 2019, 08:25, Sursă: Realitatea.net

Una dintre cele mai bogate comune din România spune că aici se va deschide un magazin IKEA în 2020. Anunţul a fost făcut pe Facebook.

Adaugă părerea ta

Deschiderea unui nou magazin Ikea în România este dată ca sigură de primăria uneia din cele mai bogate comune din ţară. 

Primăria Dumbrăviţa, comună rezidenţială de la marginea Timişoarei, anunţă pe pagina sa de Facebook deschiderea unui magazine Ike ape teritoriul localităţii. Potrivit Primăriei Dumbrăviţa, primul magazine Ikea din zona de Vest a ţării va fi deschis în zona Cora.

„Dumbrăviţa atrage investitori importanţi! IKEA, compania suedeză care comercializează mobilier casnic, îşi va deschide aici un magazin, în cursul anului viitor. Este vorba de zona Cora, strada Praga. În amenajarea zonei îşi aduce contribuţia şi S.C. International Automotive Components Group S.R.L. care va planta, în cursul zilei de vineri, 22 noiembrie, 650 de puieţi de stejar auriu în parcul creat prin Planul Urbanistic Zonal situat lângă viitorul amplasament al magazinului IKEA. Acţiunea are loc împreună cu elevi de la Şcoala Gimnazială Dumbrăviţa şi cu sprijinul Primăriei Comunei Dumbrăviţa. Plantarea stejarilor reprezintă prima etapă în realizarea parcului, urmând ca autorizaţiile şi realizarea propriu zisă să se definitiveze în cursul anului 2020”, anunţă Primăria Dumbrăviţa pe pagina sa de Facebook.

Alte articole din: