Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zodiile care se sacrifică în numele iubirii

Tuesday, 19 June 2018, 13:06 Sursă: REALITATEA.NET

Zodiile care se sacrifică în numele iubirii: TAUR

În mod normal te îndrăgostești foarte greu. Mai mult decât atât, îţi ia foarte mult timp să fii într-o relaţie serioasă. Însă, când acest lucru se întâmplă, parcă nu îţi vine să renunţi la ceea ce ai construit, doar de dragul lucrurilor materiale pe care ai reuşit să le obţii. 

 

Zodiile care se sacrifică în numele iubirii: RAC

Sunt momente în care crezi că nu meriţi să ai parte de o persoană mai bună lângă tine. Astfel, te mulţumeşti cu partenerul pe care îl ai şi îl accepţi aşa cum este.

 

Zodiile care se sacrifică în numele iubirii: FECIOARĂ

Deşi te străduieşti să fie perfectă viața de cuplu, ajungi să îţi dai seama că eşti nevoit să te mulţumeşti cu ceea ce ai. De asemenea, întotdeauna consideri că ai primit ceea ce meriți de la soartă. 

Zodiile care se sacrifică în numele iubirii: BALANȚĂ

Nu suporți conflictele, astlfel că faci tot posibilul să îţi meargă bine în relaţie. Îţi este teamă de singurătate şi crezi că eşti suficient de bun în a-ţi ascunde nemulţumirile. Ai grijă să nu acumulezi frustrări!

Zodiile care se sacrifică în numele iubirii: CAPRICORN

Din momentul în care îți asumi un angajament, îl duci până la capăt. Eşti dispus să lupţi pentru ceea ce este al tău. Nu suporţi concurenţa, de aceea preferi să fii mulţumit cu ceea ce ai şi să îi dai impresia partenerului că el este cel mai bun de până acum. Ai fi în stare şi să minţi, doar pentru a nu distruge cuplul.

Sursă: clickpentrufemei.ro

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL