Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zodiile care nu iartă cu ușurință

Monday, 26 March 2018, 15:14 Sursă: REALITATEA.NET

TAUR

Nativul Taur nu iartă din orgoliu. Preferă să rămână certat cu cineva decât să ierte și să meargă mai departe. Cu toate acestea, nu are tăria de a se răzbuna, pentru că în sufletul său mai există și o oarecare doză de bunătate. Nu suportă să fie rănit și nici nu prea stă la discuții când vine vorba de a-i ierta pe cei care l-au atacat.

LEU

Acest nativ nu iartă cu ușurință, chiar dacă și el și-ar dori să fie iertat de multe ori. Are tendința să exagereze în privința faptelor, ba chiar să dramatizeze și i se pare că și o vorbă spusă în glumă de un apropiat este o ofensă pentru el. Se atacă foarte repede și nu suportă să fie criticat de nimeni. De asemenea, nu îi uită pe cei care îi fac rău.

FECIOARĂ

La cât este de perfecționistă, nativa Fecioară nu iartă nici cea mai mică greșeală. Preferă să încheie o prietenie de lungă durată sau o relație dacă ceva a supărat-o. De asemenea, este și foarte răzbunătoare, motiv pentru care nimeni nu scapă nepedepsit.

SCORPION

Scoprionul nu așteaptă neapărat o scuză, ci o întreagă paradă în onoarea sa. Acesta ia lucrurile mult prea personal chiar și atunci când o persoană îi spune că planurile s-au anulat din pricina unui factor extern. Chiar dacă unii își mai calcă pe inimă și își cer scuze în fața lui, tot nu au nicio șansă.

CAPRICORN

Acest nativ pretinde că iartă, când de fapt nu o face niciodată și asta pentru că este o fire mult prea rece și detașată emoțional. Pur și simplu, nu poate uita lucrurile rele din viața sa și are tendința să eticheteze persoane pe care nu îi mai poate vedea cu ochi buni oricât s-ar chinui ele. Îi place să îl facă pe cel de lângă el să se simtă atât de vinovat, încât să își ceară scuze zilnic și să se simtă dator în a se revanșa.

 

sursă:clickpentrufemei.ro

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL