Zodii norocoase în dragoste în luna mai. Te numeri printre ele?

Monday, 07 May 2018, 20:41, Sursă: REALITATEA.NET

Zodii norocoase. Luna mai va aduce o serie de schimbări pentru toate zodiile. Te numeri printre cele norocoase?

Adaugă părerea ta

Zodii norocoase. În timp ce unele vor avea parte de multe momente nefericite, se pare că astrele rezervă o serie de surprize plăcute pentru anumiți nativi. Ce zodii se bucură de noroc în dragoste.

Taur

Mai este luna ta și din acest motiv ar trebui să profiți de aceste săptămâni pentru a-ți găsi fericirea. Vei aborda iubirea cu sustenabilitate și grijă, iar deciziile pe care le vei lua te vor face să te simți împlinită. Îți place să dai totul într-o relație și să îi permiți iubirii tale să înflorească. În luna mai, vei simți puterea inimii la capacitate maximă. Îți vei folosi toată dragostea, grija și energia pentru a-i proteja pe cei dragi și pentru a trece la o nouă etapă cu perechea ta.

Săgetător

Ultimele 3 luni au fost lecții prețioase pentru tine și te-au făcut să îți dai seama de ce ai nevoie pe plan sentimental. Totuși, vei alege să stai în această relație pe termen lung sau vei începe să te încăpățânezi la primul semn de tensiune? Nu există decizii greșite atunci când vine vorba de dragoste, însă trebuie să examinezi atent dacă acțiunile tale sunt cele corecte.

Vărsător

Spre deosebire de părerea majorității, Vărsătorul are impresia că este destul de dificil în iubire. Deși crede că s-a apropiat de o persoană destul de mult, este extrem de distant. Sezonul Taurului te va determina să te apropii mai mult de oameni. Vei lega o relație specială cu o persoană deosebită, cu care vei simți că poți comunica mult mai ușor și care te înțelege. Această lună nu te va ajuta doar să îți găsești marea dragoste, ci și să vezi viața cu alți ochi.

Sursa