Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zodia care suferă cel mai mult în dragoste

Wednesday, 17 February 2016, 09:05 Sursă: REALITATEA.NET

Rac
Nativii acestei zodii sunt extraordinar de sensibili şi îşi doresc atât de mult pe cineva alături încât au tendinţa să uite de ei înşişi şi să pună pe primul loc fericirea partenerului, chiar dacă nu este el cel potrivit. Este o fire mai slabă, excesiv de precaută şi nesigură, care se impune de foarte puţine ori şi se lasă condus, însă, atunci când i se umple paharul, să fii sigur că nu se mai uită în urmă şi îşi vede de drum, cu sau fără tine.

Berbec
Berbecul nu suferă din dragoste din aceleaşi motive ca şi Racul. Singurul motiv pentru care se află în acest top este încăpăţânarea lui fără margini. Dacă a greşit şi din pricina lui se naruieste o relaţie, nu-şi va cere scuze şi nici nu va accepta faptul că a greşit sau să-şi asume, ci preferă să sufere în tăcere până când partenerul sãu docil îl va ierta sau va lua vină asupra lui în totalitate.

Balanţă
Şi Balanţele sunt persoane sensibile, pasionale care se dedică întru totul unei relaţii. Când lucrurile nu ies întocmai aşa cum şi-au imaginat, ajung să sufere, chiar degeaba, deoarece nu vor spune verde-n faţă partenerului ce îi deranjează sau ce aşteptări ar avea. Extrema sensibilităţii apare în momentul în care-şi face apariţia nesiguranţa Balanţei – acesta va începe să-şi facă tot felul de procese de constiintã şi filme în care partenerul şi-ar dori pe altcineva, chiar dacă totul se întâmplă doar la nivel fictiv.

Peşti
Peştii sunt singurele zodii ce iubesc fără margini şi fără a-şi lua măsuri de precauţie. Fiecare relaţie pentru ei şi fiecare fată e cea mai deosebită şi îşi fac planuri de viitor ca şi cum ar fi ultima, cea pentru toată viaţa. Îşi pun toate bazele într-o relaţie iar atunci când se simt trădaţi sau minţiţi, suferă inimaginabil de mult. Pentru ei, dragostea poate fi cel mai scump şi dulce dar dat de la Dumnezeu, dar şi o povara cu care se confruntă în fiecare zi din teamă de abandon.

Scorpion
Nativii acestei zodii sunt firi extrem de pasionale, energice şi care se implică 100% când întâlnesc sufletul pereche. Până în acel punct însă, îşi vor pune bazele în orice partener pe care îl întâlnesc şi care-i inspiră încrederea necesară. Preferă stabilitatea şi siguranţa, aşa că atunci când se lovesc de ceea ce nu se aşteptau, ce nu îşi doreau, suferă o reală decepţie, iar în unele cazuri ajung chiar la depresie.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL