Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ziua eMAG - cum poți obține reducerile imense

Tuesday, 03 December 2019, 12:44 Sursă: Realitatea.NET

Ziua eMAG toate ofertele și codurile de reducere pot fi consultate accesand urmatorul link.

Ziua emag e o promoție specială cu ocazia împlinirii a 18 ani de activitate pe teritoriul României a celor de la eMAG. Promoția vine cu reduceri imense pentru diferite categorii de produse iar noi vă explicăm cum puteți intra în posesia reducerilor.

Codul de reduceri eMag 18 ani se aplică direct în coșul de cumpărături înainte de a finaliza comanda. Mai multe informații puteți afla accesând următorul link.

Ziua eMAG ce categorii de produse sunt vizate

De ziua eMAG o categorie excepțională este bestdealz - aici găsiți cu reducere de 10% televizoare Samsung dar și televizoare LG Sony Philips starlight Huawei laptopuri ASUS laptopuri și monitoare dar și de stopuri HP laptopuri și monitoare Acer.

Ziua eMAG categoria bestdealz electrocasnice și alte reduceri – aici sunt disponibile discounter de 15% pentru electrocasnicele Beko electrocasnice mari Electrolux electrocasnice și îngrijire personală dar și produse copii Philipselectrocasnice mari Whirlpool electrocasnice și îngrijire personală dar și climatizare 20% reducere pentru seturi de construcție lego saltele green future scutece chiloței și șervețele Pampers 15% reducere pentru jucării îngrijire dentară și anvelope

Ziua eMAG categoria minimum 5% reducere -în această categorie găsiți produse cu reduceri de minimum 5% pentru toată gama de produse vândute de eMAG de la mașini de spălat rufe televizoare cu ecran mare telefoane mobile Samsung și laptopuri dar și cauciucuri de iarnă

10% reducere de ziua eMAG – continuăm cu o categorie cu reduceri mai mari de 10% de ziua eMAG pentru electrocasnicele Bosch dar și electrocasnice mari LG precum și electrocasnice și îngrijire personală Rowenta monitoare Lenovo de stopuri și componente ASUS periferice Logitech aparate foto Sony aparate foto canon audio portabile și ebook home audio video mobile și saltele produse pentru bebeluși bricolaj sanitare pet shop ceasuri și genți accesorii și parfumuri.

Ziua eMAG cu 15% reducere - produsele vizate sunt Garmin Smart tehnologii electrocasnice mari hansa aparate îngrijire personală Braun aparate de îngrijire personală Remington produse bricolaj și sanitare hrană pentru bebeluși articole pentru copii textile de casă produse menaj prezervative Durex încălțăminte femei bărbați și copii.

20% reducere cu ocazia ziua eMAG - continuăm către vârful reducerilor și ajungem la produsele ce au 20% mai mic prețul cum ar fi electrocasnicele Heinner electrocasnicele mici Electrolux produse iluminat Philips accesorii telefoane îmbrăcăminte femei și bărbați brazi decorațiuni Crăciun

Ziua eMAG cu 30% reducere pentru cinci categorii – reduceri de 30% pentru jucării și articole pentru copii jucării playmobil îmbrăcăminte femei articole voiaj lamonza și coșuri cadou

Alte cumpărături relaxate cu plata în rate fără dobândă de ziua eMAG - sunt disponibile carduri cu reduceri pentru a achiziționa în rate fără dobândă de la eMAG. Cardurile Raiffeisen ING avantaj BRD banca Transilvania Alpha Bank și garanti Bank.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL