Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ziua eMAG cum funcționează codul de reduceri disponibil azi

Tuesday, 03 December 2019, 12:59 Sursă: Realitatea.NET

Ziua eMAG poate scădea prețul unui produs cu ajutorul codului pe care îl găsiți accesand urmatorul link.

Ziua eMAG se sărbătorește în fiecare an la începutul lunii decembrie. De această dată sa stabilit ca ziua eMAG să se țină pe 3 decembrie și sunt disponibile reduceri impresionante cu ajutorul codului de reduceri.

mai exact selectați produsele pe care le doriți și înainte de a încheia plata introduceți și codul de reducere ziua eMAG 18 ani. Puteți vedea ce categorii de produse au reduceri de 10 sau 20 sau chiar 30% accesând următorul link.

Ziua eMAG cum folosești codul de reducere

Poți aplica codul de reducere eMAG 18 ani pe coșul tău de cumpărături și primești extra reduceri în funcție de categoriile din care fac parte produsele. pasul 1 este să adaug produsele dorite în coș apoi adaugă codul de reducere în căsuța în care ești întrebat dacă deții un voucher sau card cadou.

Introduci acolo eMAG 18 ani și aplici codul de reducere pentru ziua eMAG.

Cei de la eMAG menționează faptul că această campanie e valabilă doar în data de 3 decembrie și este în limita stocului disponibil astfel că vouchere ul se aplică pe produsele vândute atât de eMag cât și pe o selecție a produselor vândute de salary din marketplace. o altă informație importantă de ziua eMAG este faptul că vouchere ul poate fi cumulat cu alte reduceri existente Pe site și nu se cumulează cu alte vouchere sau carduri cadou.

Important de știut este faptul că vouchere ul nu se aplică pe următoarele produse cum ar fi iPhone 11 iPhone 11 pro și Apple watch 5. Mai multe informații puteți afla accesând următorul link.

Dacă e marți sunt numai ceasuri bune la eMAG. Compania împlinește 18 ani de funcționare în România.

Ziua eMAG cea mai buna combinatie pe care o poți face azi

De ziua eMAG cele mai interesante oferte sunt fără doar și poate pentru televizoare care au prețuri mai bune ca niciodată. Vă recomandăm să alegeți televizoare 4K sau chiar 8k sunt câteva m modele de la Samsung dar găsiți și oferte pentru LG Sony Philips sau starlight. O altă recomandare este să alegeți modelele Smart care pot fi conectate la internet și pe care puteți viziona conținut de pe platformele de live streaming cum ar fi Netflix HBO go sau chiar YouTube sau Facebook.

O a doua categorie care merită vizată este cea gadget urilor și laptopurilor disponibile în oferta de ziua eMAG.

Prețurile sunt scăzute cu între 10 și 15% între aceste produse care merită toată investiția.

O a treia categorie și ultima recomandare pe care vo facem de ziua eMAG în cadrul acestui articol este pentru electrocasnicele mari și mici în special de la brandurile Beko Electrolux Philips și Whirlpool.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL