Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

YotaPhone 2, singurul telefon din lume cu două ecrane, disponibil în România!

Friday, 05 December 2014, 12:47 Sursă: GadgetReport.ro

YotaPhone 2 beneficiază de un display principal de tip AMOLED, cu diagonala de 5 inci și rezoluție full HD, potrivit pentru utilizare zilnică: accesarea rețelelor sociale, browsing, filme sau jocuri.

Pe partea opusă se află cel de-al doilea ecran (Yota Always-On), un E-ink monocrom de 4,7 inci, ce poate fi personalizat după preferințe, afișând doar informațiile relevante pentru utilizatori. Acesta are o rezoluție de 960 x 540 pixeli și este ideal pentru citirea cărților electronice, a notificărilor, cât şi pentru afişarea permanentă a unor informaţii precum ora, vremea, imagini sau a altor informații reflectate de pe display-ul principal.

YotaPhone 2 folosește sistemul de operare Android KitKat 4.4.3 și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, 2GB de memorie RAM, un spațiu intern de stocare de 32GB. Lista dotărilor este completată de o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli. Conectivitatea include 4G/LTE, WiFi și NFC.

YotaPhone 2 are o greutate de 150 g, dimensiunile de 144 x 69,5 x 8,9 mm și este disponibil în două variante de culori, pe alb și negru. Ambele display-uri sunt protejate prin geam Corning Gorilla Glass 3.

Cum arată telefonul, vedeţi în clipurile video de pe GadgetReport.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL