WAZE. Notificare WAZE Romania. Veşti grozave pentru şoferi de la WAZE Romania

Wednesday, 24 July 2019, 12:43 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

WAZE a venit cu o veste grozavă pentru toţi şoferii din Romania.

WAZE a trimis o notificare în care spune că au adăugat un nou set de voce, Română – Simona, care pronunță și numele străzilor, adică spune “virează la dreapta pe bulevardul Cantemir” (de exemplu), nu doar “virează la dreapta”.

"WAZE Română - Simona" este foarte uşor de adăugat. Intraţi în Setările Meniului, la categoria "Language", căutaţi Limba Română, dezactivaţi Română - Gabriela şi activaţi Română - Simona.

Şoferii români care folosesc WAZE au afirmat deja pe diferite forumuri că această opţiune este foarte utilă, pentru că vocea care precizează numele străzilor te ajută să eviţi să te mai uiţi în ecranul telefonului, în timp ce conduci, dacă vrei să cauţi numele străzilor adiacente celei pe care te afli deja cu maşina.

Ce este WAZE

Waze este o aplicație de navigație GPS revoluționară ce se adresează utilizatorilor telefoanelor mobile inteligente (smartphone). Spre deosebire de alte aplicații de navigație, avantajul aplicației Waze este acela că te va duce la destinație pe calea cea mai rapidă, ținând cont de valorile din trafic în timp real. Waze este, cel puțin în acest moment, alternativa la TMC (Traffic Message Channel), dar cum în România nu există așa ceva, este singura aplicație care îți va furniza date din trafic în timp real, iar rutele tale vor fi optimizate în permanență în funcție de actualizările ce vin în timp real din trafic.

Waze poate rula pe aproape orice telefon smartphone: Android, iPhone, Windows Mobile, Symbian si chiar pe BlackBerry. Waze necesită o conexiune permanentă la internet pentru a putea rula.

Waze este GRATUIT. Nu există abonament, totul fiind 100% gratuit. Singurele costuri implicate reprezintă traficul de date, iar, într-o lună de zile, Waze consumă câțiva zeci de mega, în funcție de cât de intens este folosit.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL