AVERTISMENT teribil de la METEO: CICLONUL care traversează țara aduce FURTUNI.Când se schimbă vremea

Thursday, 23 May 2019, 10:38 Sursă: REALITATEA.NET

Vremea rămâne capricioasă, în cea mai mare parte a țării! Temperaturile vor fi ridicate, dar vijeliile vor fi frecvente. În vestul, nordul şi centrul ţării, precum şi în zonele montane, cantităţile de apă vor depăşi, izolat, chiar și 30 l/mp.

Adaugă părerea ta

Vremea va fi în continuare instabilă, din cauza ciclonului atmosferic ce va afecta, vineri, aproape toată țara. Ploile își vor face simțită prezența, în special în zonele de deal și de munte, spun meteorologii.

"În continuare, va fi mai multă instabilitate, pentru că vineri vom vorbi despre instabilitate în aproape toată țara. Ciclonul atmosferic afectează partea de NV și centru azi, iar vineri, o să fie cam peste toată țara, în special în zonele de deal și de munte, care vor avea cele mai mari cantități de apă", a explicat, într-o intervenție la Realitatea TV, meteorologul Elena Cordoneanu.

Sâmbătă, sistemul se deplasează către est, după aceea ploile se răresc, ies din țară și, duminică, vom avea o vreme în general frumoasă și o creștere a temparaturii, mai spune meteorologul.

În weekend, vor fi 16-24 grade, dar duminică vor fi 20 - 28 de grade, valori termice normale pentru această dată.

Duminică se va observa o ameliorare, din punct de vedere al instabilității.