Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea de Florii și de Paște. Ce surprize ne așteaptă de la METEO

Thursday, 11 April 2019, 20:51 Sursă: REALITATEA.NET

ANM a anunțat temperaturi încadrate în limite normale ale acestei perioade de Florii, însă de Paște, temperaturile vor fi mult mai ridicate.

În săptămâna dinaintea duminicii Floriilor, temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile vestice şi nordice şi apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

În Săptămâna Patimilor și de Paște, temperatura medie va avea valori ușor peste cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în sudul și estul teritoriului.

Săptămâna 15.04.2019 – 22.04.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 22.04.2019 – 29.04.2019 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în aceast interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile vestice și sud-vestice.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL