"Vor să mă cureţe". Ce spune Mitică Dragomir după ce a fost condamnat la 7 ani de închisoare

Thursday, 23 June 2016, 21:47, Sursă: REALITATEA.NET

Tribunalul Bucureşti a decis, joi, condamnarea lui Dumitru Dragomir, fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, la şapte ani de închisoare pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani, hotărârea nefiind definitivă.


Adaugă părerea ta

Mitică Dragomir a declarat că este total nevinovat, dar sunt persoane care vor neapărat să-l vadă după gratii.

”Au vrut să mă curețe. Sunt total nevinovat. Sunt băgat în toate felurile de procese nevinovat și vor să mă bage la pușcărie. Nu este definitivă, vedem despre ce e vorba și cu asta am terminat. O să văd motivația, avem dreptul la recurs... asta este”, a susținut Dragomir într-o intervenţie la un post TV.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare, în urma deciziei de joi a Tribunalului București, în dosarul în care acesta este acuzat de evaziune fiscală și delapidare în legătură cu vânzarea drepturilor de televiziune.

Mai mult, Dragomir este obligat să plătească 1,3 milioane de lei despăgubire și mai are de achitat 12 milioane de lei în solidar cu LPF și restul înculpaților din dosar. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.